Logo WijDeventer

Borgele en Platvoet

Op deze WijDeventer- Borgele  pagina informeren wij u over activiteiten (van bewoners) in Borgele en op de Platvoet die zorgen voor verbetering van de leefbaarheid, het stimuleren van sociale contacten en het organiseren van informele hulp.

Platvoet Schoon

Dinsdagochtend 10 augustus zijn vijf bewoners de wijk Platvoet ingegaan om afval op te ruimen. Het viel op dat er weinig zwerfafval lag.

Lees meer

Iedere woensdag wandelen vanaf de Platvoet

De afgelopen maanden is er op de woensdagavonden gewandeld. Nu de avonden korter worden, wordt met ingang van woensdag 1 september in de ochtend gewandeld.

Lees meer

Wandelgroep Borgele en Platvoet

Een initiatief van twee buurtbewoners Fokke en Monica Linssen om elke week een wandeling te maken met buurtbewoners. Zo zie en spreek je elkaar en er ontstaan leuke contacten.

Lees meer

Kinderopvang Partou ontmoet Woonzorgcentrum De Bloemendal

Woensdag 21 april werden de kinderen en pedagogische medewerksters van Partou verrast door de komst van een activiteitenbegeleidster en een bewoonster van Woonzorgcentrum De Bloemendal.

Lees meer

Boomgaard op de Otter in Borgele

Bewoners van de Otter wilden graag fruitbomen op hun veldje. Lees hoe zij dit met een bijdrage uit het wijkbudget hebben gerealiseerd.

Lees meer

Platvoetvlag zoekt logo

Binnenkort wordt er een vlaggenmast geplaatst aan de Nijhoffgaarde voor sportschool Akdeniz. In de vlaggenmast wil de bewonerscommissie een eigen Platvoetvlag hangen.

Lees meer

Komen wensen Platvoet uit?

Allerlei ideeën om samen met de buren nog iets gezelligs te doen aan het eind van dit bijzondere jaar. Helaas gooiden de aangescherpte maatregelen ook dit keer roet in het eten.

Lees meer

Platvoet in actie tegen hondenpoep

Begin dit jaar konden bewoners van Borgele/Platvoet alles te weten komen over de hond. In samenwerking met de gemeente Deventer en Cambio is er gesproken over de uitlaatplekken en over overlast van...

Lees meer

Autopuzzelrit Platvoet

Wat kun je nog samen doen in deze coronatijd. Bewoners van de Platvoet bedachten een autopuzzelrit. Als gezin in één auto. Om 10.00 uur kregen de deelnemers een briefing met gepaste afstand bij spo...

Lees meer

Wandelgroep Borgele-Platvoet

Al 2 jaar worden voor de buurtbewoners van Borgele en Platvoet wandelingen georganiseerd. Ook wandelaars uit andere buurten zijn van harte welkom. ‘Samen bewegen en contact’ is het motto.

Lees meer

Iedere woensdag wandelen vanaf de Platvoet

We zijn weer begonnen! Iedere woensdag wordt er vanaf de Platvoet een avondwandeling georganiseerd van ongeveer 10 km.

Lees meer

Bijeenkomst ‘De taal van de hond’ op de Platvoet

Een mooi aantal belangstellende buurtbewoners heeft op woensdag 26 februari de bijeenkomst ‘Wat weet je van de hond?’ bijgewoond bij Sportschool Akdeniz op de Platvoet.

Lees meer

Hondenpoep: in beeld gebracht in Borgele/Platvoet

Op 24 februari werd bij sportschool Akdeniz de prijswinnaar bekend gemaakt van de tekenwedstrijd met het thema: overlast van hondenpoep in de wijk.

Lees meer

Opruimactie Platvoet 3 januari 2020

Het jaar 2020 werd als vanouds ingeluid met het afsteken van vuurwerk. Veel bewoners van de Platvoet gaven gehoor aan de vraag of ze de restanten zelf op wilden ruimen en inleveren bij de diverse v...

Lees meer

Lampionnentocht Borgele-Platvoet op 20 december

Eindelijk was het zover! De 1e lampionnentocht Borgele-Platvoet was een feit. Vol verwachting maakten de kinderen vol trots met hun eigengemaakte lampionnen bij Sportschool Akdeniz hun opwachting.

Lees meer