Logo WijDeventer

Lampionnentocht Borgele-Platvoet op 20 december

Eindelijk was het zover! De 1e lampionnentocht Borgele-Platvoet was een feit. Vol verwachting maakten de kinderen vol trots met hun eigengemaakte lampionnen bij Sportschool Akdeniz hun opwachting.

Na een klein intro gingen zo’n 30 kinderen, vergezeld door ouders, even over zevenen op pad voor een rondje over de Platvoet. Leuk ook dat er bewoners bij waren die gewoon aansloten.

Na zo’n 1,4 kilometer stond voor de lampiondragers warme chocomel, met of zonder slagroom, en een wafel gereed, die met smaak naar binnen werden gewerkt. Ook de ouders en (individuele) buurtbewoners konden zich tegoed doen aan een lekker bekertje glühwein of chocolademelk. Contacten werden gemaakt en rond half negen gingen de laatsten huiswaarts onder het motto: “Dit moeten we vaker doen”.

Voor de initiatiefnemers was dit een mooi succes en voor herhaling vatbaar. Dit alles dankzij de hulp van Sportschool Akdeniz, Sociaal team Borgele-Platvoet, WijDeventer, Raster, Drukwerkdeal, Borgloschool, Rolling ice & food en Jeroen Wellens, die de mooie flyer heeft ontworpen.

Monica & Fokke Linssen