Logo WijDeventer

Hondenpoep: in beeld gebracht in Borgele/Platvoet

Op 24 februari werd bij sportschool Akdeniz de prijswinnaar bekend gemaakt van de tekenwedstrijd met het thema: overlast van hondenpoep in de wijk.

Voor de aanwezigen was er koffie, thee of ranja met een lekker gebakje in de vorm van een hondendrol van banketbakkerij Lentelink. De bewonersgroep Markvoorde (Borgele-Platvoet) had, in samenwerking met Cambio en het Sociaal Team, deze wedstrijd uitgeschreven om de buurtbewoners meer bewust te maken van de noodzaak om hondenpoep op te ruimen.

Prijsuitreiking

Na een welkomstwoordje van Monica Linssen ging wethouder Rob de Geest over tot het bekendmaken van de prijzen. Bijna alle kinderen kregen de gedeelde 3de prijs. Behalve Noa Diestelhof die met de 2de prijs aan de haal ging en natuurlijk de winnares Yana van de Leur. Van de tekeningen van Yana en Noa zijn inmiddels posters gemaakt. Deze worden binnenkort verspreid in de wijk. En de andere kinderen hebben hun tekeningen geplastificeerd teruggekregen. Sportschool Akdeniz heeft de ruimte voor deze bijeenkomst belangeloos ter beschikking gesteld. Bedankt daarvoor!