Logo WijDeventer

Autopuzzelrit Platvoet

Wat kun je nog samen doen in deze coronatijd. Bewoners van de Platvoet bedachten een autopuzzelrit. Als gezin in één auto. Om 10.00 uur kregen de deelnemers een briefing met gepaste afstand bij sportschool Akdeniz.

Aan de puzzelrit deden negen auto’s mee. Na de laatste mededelingen vertrokken de deelnemers om de twee minuten. Sommigen hadden moeite om de weg te vinden of genoten gewoon van de mooie omgeving. Weer anderen gingen als een speer. Na ongeveer een uur was autonummer 6 al bij de pitstop in Den Nul. Tijdens de pitstop konden de deelnemers genieten van een lekkere lunch verzorgd door Thuisbakker Robbie Kuiper.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking was rond 14.30 uur. De familie Lubberts won de 1e prijs. Een mooi schilderij van Knutselatelier Mia Stokman uit Diepenveen en twee weken gratis les bij Sportschool Akdeniz. De organisatie mocht maar liefst 6 prijzen uitreiken mede mogelijk gemaakt door Sportschool Akdeniz, De Thuisbakker, Knutselatelier Mia Stokman, Truus van Tent 3D wenskaarten en Matthijs Snackbar Diepenveen.