Logo WijDeventer

Colmschate-Zuid

Op deze WijDeventer-Colmschate-Zuid pagina informeren wij u over activiteiten (van bewoners) in het dorp Colmschate, de Scheg, Snippeling, Veldpape, Oxe, Bannink, Colmschater Enk,'t Bramelt, Roessink, Essenerveld, Swormink en handelspark de Weteringen die zorgen voor verbetering van de leefbaarheid, het stimuleren van sociale contacten en het organiseren van informele hulp.

Jaarlijkse fietstocht wijkteam Colmschate-Zuid

Op 27 juni vond de jaarlijkse wijkteam fietstocht in Colmschate-Zuid plaats. De fietstocht begon op landgoed de Bannink bij leer-werkbedrijf Bij Tjoonk en eindigde op De Snippeling.

Lees meer

Bewoners Fonteinkruid geven saai stuk groen opfrisbeurt

Op woensdag 27 april, Koningsdag, zaten de bewoners van de Fonteinkruid niet aan de oranjebitter maar staken zij de handen uit de mouwen.

Lees meer

Film 'wijkteamleden bezoeken bewonersinitiatieven'

Het is mooi om te zien dat er voortdurend weer bewoners opstaan die met veel enthousiasme aan een eigen initiatief gaan werken. Initiatieven die de leefbaarheid en de onderlinge hulp in de wijk v...

Lees meer

Bingo in de Fontein gaat weer van start

Vanaf dinsdag 8 maart wordt er weer iedere tweede dinsdag van de maand bingo georganiseerd in Verbindingscentrum de Fontein, Fonteinkruid 61.

Lees meer

Nieuw evenement: Veldrock Colmschate

Tijdens de vergadering van het wijkteam Colmschate-Zuid op 15 februari is een presentatie gegeven over het nieuwe evenement Veldrock Colmschate.

Lees meer

Buurtbewoners werken samen aan een groener en mooier Colmschate

IVN Overijssel, gemeente Deventer, De Ulebelt, bewoners en kinderen zijn gestart met een project om (een deel van) Colmschate groener en gezonder te maken.

Lees meer

Bingo in de Fontein gaat weer van start

Vanaf dinsdag 14 september wordt er weer iedere tweede dinsdag van de maand bingo georganiseerd in Verbindingscentrum de Fontein, Fonteinkruid 61.

Lees meer

‘Bol blij’ in Colmschate Zuid

Ik, Willy Prangsma, woon sinds kort in Deventer en in mijn oude woonplaats had ik een goed lopende actie. Graag wil ik die hier weer opstarten.

Lees meer