Logo WijDeventer

Colmschate-Zuid

Hier vindt u meer informatie over bewonersactiviteiten, het wijkteam en functionarissen die werkzaam zijn in de wijk Colmschate-Zuid (Snippeling, dorp Colmschate, Colmschaterenk, Roessink,’t Bramelt, Essenerveld, Swormink en Bannink)

Colmschate-Zuid

Op deze WijDeventer-Colmschate-Zuid pagina informeren wij u over activiteiten (van bewoners) in het dorp Colmschate, de Scheg, Snippeling, Veldpape, Oxe, Bannink, Colmschater Enk,'t Bramelt, Roessink, Essenerveld, Swormink en handelspark de Weteringen die zorgen voor verbetering van de leefbaarheid, het stimuleren van sociale contacten en het organiseren van informele hulp.

Lees meer

Colmschate Zuid: wie werken er?

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van de functionarissen die werkzaam zijn in Colmschate Zuid:

Lees meer

Colmschate-Zuid: wijkteam

Elk wijkteam kiest voor zijn eigen samenstelling. In Colmschate Zuid kiezen bewoners er voor om voor de pauze in aanwezigheid van functionarissen en wijkcontactraadsleden te vergaderen en na de pauze zonder.

Lees meer

Werkgroepen Colmschate-Zuid

Een werkgroep is een groep bestaande uit minimaal 4 bewoners, die aan de slag gaat met een onderwerp dat de leefbaarheid en de onderlinge hulp in de buurt bevordert. Er zijn al buurtgenoten actief in uw wijk met projecten die op deze ontwikkeling inspelen. Voorbeelden hiervan vindt u in dit werkgroepenoverzicht.

Lees meer