Logo WijDeventer

Bathmen

Op deze Wijdeventer-Bathmen pagina informeren wij u over activiteiten (van bewoners) in Loo, Dortherhoek, Zuidloo en Bathmen die zorgen voor verbetering van de leefbaarheid, het stimuleren van sociale contacten en het organiseren van informele hulp.

Nieuwe bekers schoolhandbaltoernooi Bathmen

Marjolijn Jansen namens de organisatie: na 20 jaar schoolhandbal was het tijd voor nieuwe bekers.

Lees meer

De Kracht van Salland

Stel: je hebt een mooi idee voor je erf, dorp, wijk of buurt, ergens in Salland en je wilt graag met iemand sparren hoe je dat aan moet pakken.

Lees meer

Bathmen in winterse sferen

Nog net op tijd voor kerst is het gelukt om een gedeelte van de Brink in Bathmen een winterse en gezellige uitstraling te geven door het aanbrengen van boomverlichting.

Lees meer

Snippeling dankt Oxe

Oxe, 4 mei 2021: De herinneringsbank ‘Snippeling dankt Oxe - april 1945’ staat er 75 jaar na plaatsing aan de Oxersteeg weer als nieuw bij na een grondige opknapbeurt.

Lees meer

Voor & Door Loo

Er is een mooi nieuw initiatief ontstaan; het boekje Voor & Door Loo!! Initiatiefnemers zijn moeder en dochter Rina en Dian.

Lees meer

Cultuurhuus Braakhekke weer van start

Andere jaren liggen de activiteiten in de zomerperiode stil, maar deze bijzondere zomer bruist het in het Cultuurhuus. De koffieochtenden met de ouderen zijn weer van start gegaan en de sjoelbakken...

Lees meer

Tiener & jongeren inloop in Bathmen

Vanaf 18 februari iedere dinsdag (met uitzondering van de vakanties). Van 15.00 tot 17.00 uur voor 10 tot en met 14 jaar en van 18.00 tot 21.00 uur voor 14 tot en met 21 jaar.

Lees meer

Kom 12 februari! Samen maken we een plan voor de Brink in Bathmen!

Op 12 februari om 19.30 uur organiseert de werkgroep Plan Brink Bathmen een werkavond over de toekomst van de Brink. Er is al veel informatie opgehaald uit het dorp met allerlei wensen en ideeën.

Lees meer