Logo WijDeventer

Cultuurhuus Braakhekke weer van start

Andere jaren liggen de activiteiten in de zomerperiode stil, maar deze bijzondere zomer bruist het in het Cultuurhuus. De koffieochtenden met de ouderen zijn weer van start gegaan en de sjoelbakken staan klaar.

Het is weer heel gezellig en de afstand heeft hier geen negatieve invloed op. Na afloop een borreltje om te proosten op al het leuks wat nog gaat komen. Voor deze doelgroep zijn alweer veel leuke dingen opgestart, zoals ‘Samen eten’ en de seniorenmiddag op de 2e woensdag van de maand. Uiteraard gaat alles volgens de regels en dat levert geen problemen op.

Jongeren

Het jongerenwerk in de soos gaat ook een groot deel van de zomer door en er zijn al Fifawedstrijden, dansworkshops en andere activiteiten gepland. Op dinsdagmiddag zijn ze in de soos (achteringang van het Cultuurhuus) te vinden.

Cinebat

Omdat Filmhuis Cinebat een zomerstop heeft, zijn er een aantal keren films vertoond door het Cultuurhuus. De zaal is gezellig omgebouwd tot huiskamer en de bezoekers nemen hun hapje en drankje mee naar binnen. Cinebat gaat in september weer van start.

Er is weer reuring! Kijk ook eens op de website van het Cultuurhuus of kom een keer binnen dan kun je ook het resultaat van de verbouwing zien.