Logo WijDeventer

Wij Lettele

Op deze WijDeventer-Lettele pagina informeren wij u over activiteiten (van bewoners) in Lettele die zorgen voor verbetering van de leefbaarheid, het stimuleren van sociale contacten en het organiseren van informele hulp.

De Kracht van Salland

Stel: je hebt een mooi idee voor je erf, dorp, wijk of buurt, ergens in Salland en je wilt graag met iemand sparren hoe je dat aan moet pakken.

Lees meer

Jubileumfeest Korenkamp

Korenkamp 3 in Lettele vierde op 25 juni 2022, het 25-jarig bestaan van de buurt, waarbij ook oud-bewoners waren uitgenodigd.

Lees meer

Onderhoud V1 lanceerbaan Lettele afgerond

Door het Dorpsachief Lettele en met medewerking van de Stichting IJssellandschap, de Plaatselijk belangen en WijDeventer is bij de V1 lanceerbaan locatie in Lettele aan de Oerdijk groot onderhoud u...

Lees meer

Korenkamp onthult picknickbank

Zaterdag 16 oktober was het zover; bewoners van de Korenkamp in Lettele onthulden de picknicktafel die ze als buurtbewoners met elkaar hadden gemaakt.

Lees meer

Een nieuwe schrobmachine voor Kulturhus De Spil

Vlak voor de coronacrisis is Dames 1 van HV Lettele gepromoveerd naar de tweede divisie. In die competitie spelen veel tegenstanders met hars. Om mee te kunnen komen in de tweede divisie willen de ...

Lees meer

Vrijwilligers in buitengebied in actie

Er zijn best veel vrijwilligers actief in de dorpen en het buitengebied. Dat noaberschap is prachtig en heel waardevol. Heel vaak gaat dat vanzelf en soms is het fijn als daar wat hulp bij is.

Lees meer

Lettele speelt bijnamenspel

Het ‘memory Lettele bijnamenspel’ was net voor de feestdagen klaar. Heel wat herinneringen en anekdotes zijn er opgehaald bij menige familie.

Lees meer

Kerstgroet Berebuurt Lettele

Wat was het een jaar voor de Berebuurt. Geen buurtfeest, geen kermiswagen, elkaar nauwelijks zien, allemaal door corona. Het is natuurlijk de situatie waar onze hele maatschappij in zit.

Lees meer

Zonnebloemen voor de zorg in Lettele

In het voorjaar heeft het vrijwilligersknooppunt zonnebloemen gezaaid voor de zorg. WijDeventer steunde het initiatief en stelde een budget beschikbaar voor zaden.

Lees meer