Logo WijDeventer

Samen maken we licht in deze donkere coronatijd

Het Oranjefonds is een actie begonnen om verbinding zichtbaar te maken, en Nuran Florissen doet daaraan mee. Nuran woont al heel wat jaren in de Parkzichtflat aan het Wezenland in Keizerslanden.

Een goede buur zijn, betekent voor haar een luisterend oor hebben. De vlam verbeeldt warmhartigheid. Het geeft licht in de duisternis en straalt warmte uit. En dat is voor ons allen in deze coronatijd en in deze februarimaand belangrijk.

Een warm hart

Bij het Oranjefonds heeft Nuran voor ieder appartement in de Parkzichtflat een sticker (met een vlam erop) kunnen bestellen. En door WijDeventer kan ze er een kleine attentie bij geven. Alle 88 appartementen in de Parkzichtflat hebben een brief met een sticker van haar in hun brievenbus ontvangen.  Door de sticker op het raam (aan de galerij) te plakken, maakt men kenbaar anderen een warm hart toe te dragen.  Nadat de sticker op het raam is geplakt, komt Nuran als blijk van waardering een kleine attentie brengen. Inmiddels heeft bijna de helft van de bewoners gehoor gegeven aan de oproep van Nuran. Zij hoopt vooral dat haar initiatief ook op andere plekken in de stad navolging krijgt.