Logo WijDeventer

Jaarverslag WijDeventer 2021

WijDeventer is al jaren een middel voor bewoners om samen wat voor elkaar te krijgen in hun straat of buurt. Soms met wat budget, of door het leggen van verbindingen tussen groepen of organisaties. Het (digitale) jaarverslag is een kleine greep uit wat er in 2021 zoal is gebeurd in de wijken en dorpen.

Bij een verslag denk je snel aan veel woorden, maar de WijDeventer initiatieven lenen zich natuurlijk vooral voor beelden! Misschien dekt het woord beeldverslag daarom wel veel meer de lading. Nieuwsgierig geworden? Ga dan nu naar het jaarverslag. Veel kijkplezier!

Heb je een idee?

Als je na het zien van het jaarverslag een idee hebt voor je straat of buurt en je hebt (financiële) ondersteuning nodig, stuur dan een mail met je idee naar WijDeventer.