Logo WijDeventer

Bij de Zonnebloem Deventer Oost draait het om mensen

Wil jij iets voor een ander betekenen in je eigen wijk? De Zonnebloem afdeling Deventer Oost zoekt nieuwe vrijwilligers!

Wat doet de Zonnebloem?

Veel mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte hebben geen netwerk, waardoor ze eenzaam zijn of in een isolement raken. In deze coronatijd is dit nóg meer zichtbaar en voelbaar geworden.

Vrijwilligers van De Zonnebloem, afdeling Deventer Oost, komen daarom in de wijken Colmschate Noord, de Vijfhoek en Colmschate Zuid graag bij deze mensen langs voor een bezoekje, een luisterend oor of om samen iets te ondernemen, afgestemd op de persoonlijke behoefte. Ook organiseert de Zonnebloem activiteiten op wijkniveau en is er aandacht voor verjaardagen, de Nationale Ziekendag, Sinterklaas en Kerst.

Belangstelling?

De helpende handen van onze vrijwilligers maken dat we deze activiteiten kunnen blijven doen. Heb je interesse om iets voor een ander te betekenen? Neem dan contact op met: Marja Lustig, 0570 - 65 07 54, mlustig@concepts.nl of zonnebloem.deventeroost@gmail.com.