Logo WijDeventer

Afscheid wijkteamlid Tim en wijkmanager Merel in Voorstad

Op 8 december stond de laatste wijkteamvergadering van Voorstad voor dit jaar gepland. Gelukkig konden we dat nog live, corona-proof doen. Het was erg fijn om elkaar net voor de lockdown nog te ontmoeten.

Op de agenda stond de aanvraag voor Zumba & coaching voor moeders in Voorstad. Het wijkteam was enthousiast over de aanvraag en ziet de behoefte voor deze groep ook in de wijk.

Afscheid

Tot slot was er ruimte voor het afscheid van wijkteamlid Tim Friesema en wijkmanager Merel Arink. Voor Tim was het, vanwege de opleiding die hij in september is gestart, tijd om zich daar op te focussen. Merel gaat starten als wijkmanager in Deventer Buiten. Voor beiden waren er prachtige afscheidswoorden en leuke presentjes.

Woord van Merel


Tot mijn spijt kan ik in deze tijd niet van iedereen persoonlijk afscheid nemen. Dus via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de fijne samenwerking in het mooie Voorstad. Ik ben er trots op hoe in Voorstad bewoners mooie en leuke initiatieven weten te ontplooien. Waarbij mensen echt zorg hebben voor elkaar. Hou dat vast!! En ik wens voor iedereen een mooi en gezond 2021.