Logo WijDeventer

Wijkteam zet zwerfvuilophalers Colmschate Noord en Vijfhoek in het zonnetje 

Op 10 mei zijn in het Verbindingscentrum Vijfhoek meer dan 20 zwerfvuilophalers uit Colmschate Noord en de Vijfhoek in het zonnetje gezet.

Dit gebeurde op initiatief van het wijkteam in samenwerking met de Deventer Schoon Familie van Circulus. Het idee om zwerfvuilophalers uit de wijk een keer bij elkaar te brengen en te trakteren bestond al voor de coronapandemie bij het wijkteam. Nu kon het eindelijk uitgevoerd worden en het werd een prachtige avond. Het verbindingscentrum zorgde voor lekkere hapjes bij de koffie en de mensen werden toegesproken door het wijkteam en de Deventer Schoon Familie.

Ook wijkwethouder Liesbeth Grijsen bedankte de aanwezigen voor hun soms al jarenlange inzet voor de wijk. Er werd daarna tussen de zwerfvuilophalers nog volop uitgewisseld en aan de ideeënboom werden nog vele suggesties en ideeën gehangen die waar mogelijk een vervolg krijgen. Bij vertrek kregen de gasten een presentje mee van de organisatie. De aanwezigen waren uitgenodigd omdat ze (toevallig) bij de organisatie in beeld waren. 

Ongetwijfeld zijn er nog meer zwerfvuilophalers in Colmschate Noord en de Vijfhoek. Bent u dat of kent u iemand anders die dit regelmatig doet, dan kunt u een mailtje sturen naar de wijkmanager Joris Hendriks. Bij een mogelijk vervolg op deze avond kunt u dan ook uitgenodigd worden.