Logo WijDeventer

Puzzeluitleen Vijfhoek groeit

Na ruim een jaar kan gezegd worden dat de Puzzeluitleen Vijfhoek een succes is en vele stadsgenoten met plezier legpuzzels komen lenen. Vorig jaar begonnen Tineke en Wiljo Kramer met dit mooie initiatief in de Vijfhoek. Wat is fijner dan in deze winterdagen een legpuzzel te leggen en kou en regen buiten te laten.

Bent u nog geen lid van de Puzzeluitleen Vijfhoek? Dan is het nu de tijd om u in te schrijven als lid en te genieten van het leggen van een puzzel. Ze hebben een zeer uitgebreide voorraad legpuzzels met o.a. Jan van Haasteren, stadsgezichten, schilderijpuzzels en zo meer. Een collectie van op dit moment ruim 350 puzzels, die elke maand nog groeit. 

Inschrijven en lenen is gratis. Ga naar de website www.puzzeluitleenvijfhoek.nl, vul het contactformulier in en word zo lid van de Puzzeluitleen Vijfhoek. Telefonisch zijn ze bereikbaar onder nummer 06-22853180. Iedere Zaterdag van 9:.0 tot 12.00 uur zijn ze te vinden in het verbindingscentrum De 5Hoek, Andriessenplein, waar het uitleenpunt is van de Puzzeluitleen Vijfhoek.