Logo WijDeventer

Music55 in de Vijfhoek gaat weer door

De ‘pauze’ duurde voor hen een hele tijd, langer dan ze in het begin hadden gedacht en gehoopt. Maar op 1 september konden ze na anderhalf jaar toch weer verder gaan met hun grote hobby: samen muziek maken!

Tijdens de ‘onderbreking’ was er veelvuldig contact met elkaar en werden er online eigen liedjes gemaakt. Ze hebben elkaar vorig jaar één keer bij Meadows ontmoet toen dat kon én natuurlijk muziek gemaakt! Music55 heeft een paar keer bij een zorginstelling opgetreden, maar ze misten natuurlijk toch het gewoon samen muziek maken!

En dat doen ze nu weer, in het Verbindingscentrum de 5Hoek aan het Andriessenplein op de woensdagen tussen 17.00 uur en 19.00 uur. De groep van Music55 bestaat nu uit ongeveer 12 mensen, waaronder zang, bas, gitaar en dwarsfluit. Ze zijn nu verdeeld over 2 groepen die in een afzonderlijke ruimte een aantal liedjes instuderen.  Aan het eind van het jaar willen ze dat een keer aan publiek laten horen. Ben je 55 jaar of ouder, en lijkt het je leuk om hieraan mee te doen, of wil je eens komen kijken, stuur dan een mail naar Wilco Sijpersma.