Logo WijDeventer

Geef je op voor de Wandelgroep “En Route!” in de Vijfhoek

Wandelen is goed voor je "body" en je "mind". Wil je ook aan de wandel, dan is dit je kans.

Mijn naam is Martine Millet, geboren in Frankrijk en in 1977 verhuisd naar Nederland. Sinds 2020 geniet ik van mijn pensioen en woon ik in de Vijfhoek. Ik houd van wandelen. Toen de oproep van "Samen zijn WijDeventer" in de brievenbus viel, was er voor mij geen twijfel: een wandelgroep.

Mijn naam is Hinke Schram. Ik ben 55 jaar en woon al vele jaren in de Vijfhoek. Ik wandel regelmatig in de prachtige omgeving van Deventer maar ook elders in het mooie Nederland. Ik ben enthousiast over deze wandelgroep en heb er zin in.

Voor wie en wanneer

Voor iedereen in de Vijfhoek (of daarbuiten) die zin heeft om te wandelen. Op donderdagochtend gaan we ongeveer een uur wandelen (4 à 5 km). We verzamelen de eerste keren bij  Verbindingscentrum de Vijfhoek (Andriessenplein) en vertrekken stipt om 10.00 uur. Naderhand drinken we nog een kopje koffie of thee voor degenen die dat willen.

Langere wandeling

Heb je belangstelling voor de wandelgroep die 8-12 km gaat wandelen? Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar m.millet@telfort.nl. Dan nemen wij contact met je op.

Natuurlijk houden we ons aan de Coronamaatregelen.

We zien naar je uit! Martine en Hinke