Campagneweek: ideeën gezocht om je wijk nog leuker te maken

Heb je een idee om je straat beter of mooier te maken? Wil je daar zelf of samen met je buren mee aan de slag, maar weet je niet hoe? Van 18 tot en met 23 september gaan de wijkmanagers van WijDeventer en de sociale teams de wijken en dorpen in. Zij kunnen je ondersteunen bij je idee met hun ervaring, kennis en eventueel subsidie.

Poster Campagneweek WijDeventer

Zij zijn in die week in de meeste wijken te vinden op burendagen, wijkfeesten en op markten. Zo kunnen bewoners van Borgele en Platvoet hun idee onder het genot van een ijsje delen. De wijkmanager en het sociaal team gaan daar de wijk in met een ijscokar. In de binnenstad gaat een gezelschap bestaande uit muzikanten, een bijzonder ‘typetje’, het sociaal team en de wijkmanager op pad om bewoners uit te nodigen om met hen in gesprek te gaan. Ook zijn er op diverse plekken extra spreekuren van de sociale teams.

Dus grijp je kans om met de wijkmanager of het sociaal team in gesprek te gaan over jouw idee. In de bijlagen lees je wanneer en waar je de wijkmanager en/of het sociaal team kunt ontmoeten.

 

 

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.