Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Kalender WijDeventer

Expositie Oude Schil over Hoornwerk, Knutteldorp en Raambuurt

Start: 19 september 2009 om 10:00
Eind: 19 september 2009 om 16:00
Locatie: Gebouw van Speeltuinvereniging Wijk 16 aan de Zutphenselaan 18, het voormalige gebouw van de Geldersche Trammaatschappij

Op zaterdag 19 september aanstaande houdt de Werkgroep De Oude Schil haar foto-expositie en -presentatie over de oude stadswijken Hoornwerk, Knutteldorp en Raambuurt. Deze zal plaats vinden in het gebouw van Speeltuinvereniging Wijk 16 aan de Zutphenselaan 18, het voormalige gebouw van de Geldersche Trammaatschappij.De manifestatie is gratis te bezoeken van 10.00 uur tot 16.00 uur. De tentoonstelling kan worden gerealiseerd dankzij een bijdrage van de Wijkaanpak.