Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Buurtfeest Randerwaarden

Peter van der Zwan: "Op zaterdag 21 september vond ons jaarlijkse buurtfeest weer plaats."

"We hadden het dit jaar getroffen met het weer. De opkomst was met ongeveer 70 volwassenen en 50 kinderen groter dan verwacht. Om 16.00 uur stond het springkussen klaar en konden de kinderen los. Voor de jongsten begon het eerste onderdeel van de straatwedstrijd met een kleurwedstrijd. Om 17.00 uur vond het sumo-worstelen voor de volwassenen en mega-twister voor de kinderen plaats. Daarna was er nog tijd voor het 4-tegen-4 voetbaltoernooi.

Rond 18.30 uur werden de BBQ's aangestoken. Zoals ieder jaar had iedereen wat meegebracht. Afsluiter van de straatwedstrijd was een Kahoot quiz, geweldig gemaakt door Marco Eikenhorst. Per straat kon iedereen op zijn mobiel het antwoord geven op vragen over onze wijk. Schuttersveld had over de hele dag de meeste punten verzameld en mag zich een jaar lang straatkampioen Randerwaarden noemen! Zoals ieder jaar werd er tot in de kleine uurtjes rond het vuur geborreld."