Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Wolvoorbereiders gezocht!

In mei is er weer verse wol van de Deventer Schaapskudde. Alle wol van vorig jaar is gesponnen en tot producten vervaardigd. Op 10 mei staan we op de Lentefair in Diepenveen en verder zijn alle producten ook te zien/koop bij ArtoMondo in de Nieuwstraat.

Met het Deventer Schaapskudde wol Project kunnen we de wol van de Deventer schapen weer lokaal en duurzaam verwerken tot producten. Producten die met zorg en aandacht zijn gemaakt door mensen uit de omgeving van Deventer. Met goede werkomstandigheden en zorg voor de aarde en de dieren.

Help je mee?

In juni gaan we met elkaar 20 vachten, sorteren en wassen. Deze activiteiten vinden plaats in Zandweerd. Dat is een leuk proces om met elkaar te doen. Je leert veel van de wol en met elkaar, meestal buiten met lekker weer, hebben we veel plezier. Het zijn losse dagdelen, soms dagen waar je per keer aan mee kan doen.

Vind je het leuk om te helpen? Neem contact op met: Shanti Bouwman (shantiseton@gmail.com /  06 29223421) of Maaike Hoijtink (maaikehoijtink@me.com / 06 81462405).