Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Krasse Fratsen op de Zandweerd

In het atelier “Maak ’t Maar” in de Cees Wilkeshuisschool heerst volop bedrijvigheid. Dit project, onder leiding van Josien ten Dijk in opdracht van Krasse Fratsen, werkt met 60 plussers en jongeren van 10 tot 20 jaar.

De deelnemers zijn hard aan het werk met verschillende technieken, zoals sjabloondruk, linoleumsnede, stempelen, natuurlijk schilderen, tekenen en meer. Naast het eigen werk wordt er ook gewerkt aan een gezamenlijk kunstwerk dat september 2018 klaar moet zijn.

Meedoen?

Ben je tussen de 10 en 20 jaar of 60+ en wil je graag meedoen, dan ben je van harte welkom: dinsdags 14.00 - 20.00 uur, vrijdags 9.00 - 12.30 uur en zaterdags van 13.00 - 17.00 uur.

  • Waar: Cees Wilkeshuisschool, J v Vlotenlaan 70, (ingang tegenover de Lidl, rode deur).
  • Informatie: Josien ten Dijk, 06-22658618, josientendijk@gmail.com.

Creatief schrijven

Onder leiding van Sjoke Wassenaar en Gabriëlle Groothuis leer je via leuke schrijfoefeningen om creatief te schrijven, de goede vragen te stellen én de vragen goed te stellen. Je gaat ook samen de wijk in! Kom kijken, de koffie staat klaar!!

  • Waar: Cees Wilkeshuisschool, J v Vlotenlaan 70 (ingang tegenover de Lidl, rode deur).
  • Informatie: Gabriëlle Groothuis, 06-22969509, gab.groothuis@xs4all.nl.

Krasse Fratsen wordt georganiseerd door stichting Fit-Art in samenwerking met Deventer kunstenaars, de Sociale Teams van Borgele-Platvoet en Zandweerd, WijDeventer en de gemeente Deventer. Zie ook: www.fitart.nl, www.facebook.com/krassefratsen of www.facebook.com/fitartnl.