Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Bewoners Zandweerd gaan samen kunstwerk maken

De Stichting Buurthuiskamer Zandweerd gaat verhuizen! Ze gaan van de Albert Cuypstraat naar Zwolseweg 190. Eind maart wordt de Buurthuiskamer officieel geopend met een echt kunstwerk. Aan dit kunstwerk kunnen alle bewoners van Zandweerd een bijdrage leveren, in samenwerking met Josien ten Dijk van Krasse Fratsen.

Thuis beginnen

U kunt nu al thuis beginnen. Verzamel plastic flessen, haal het etiket eraf, maak ze schoon en ga aan de slag! Je kunt de fles beschilderen maar je kunt er ook wat indoen. Bijvoorbeeld een tekening, een foto, een haak- of breiwerkje of een gevonden voorwerp. Maar wat schilder, teken, brei, of fotografeer je? Het moet iets te maken hebben met de Zandweerd: jouw straat, jouw huis, de boom voor je huis, de fiets of auto waarmee je rijdt, de winkel, de boodschappen en meer! Wat vind je mooi of wat zou je anders willen zien? Als uitgangspunt kun je jouw gedachte, fantasie en/of droom gebruiken.

Inleveren

De flessen kunnen vanaf begin maart ingeleverd worden bij de Stichting Buurthuiskamer, Zwolseweg 190. Het is nog een verrassing wat we met de plastic flessen gaan doen!