Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

KOMKOKEN Zandweerd

Ruim een jaar geleden is de kookgroep KOMKOKEN gestart, voor iedereen die zelfstandig woont en daarbij begeleiding of ondersteuning heeft van een organisatie.

Bij KOMKOKEN nodigen we je uit iets nieuws te leren, samen het koken te ontdekken, nieuwe smaken te proeven en samen aan tafel te eten. En natuurlijk horen afwassen en opruimen daar ook bij.

We maken een volledige maaltijd en steeds iets anders. Tijdens de maaltijd leggen we elkaar uit hoe het gerecht gemaakt is. En het kán gebeuren dat het niet helemaal is geworden wat je had gedacht, maar daar leren we van... Maar vooral leren we dat het verschrikkelijk gezellig is om samen te koken en samen te eten.

KOMKOKEN is 1x per maand op donderdagavond, van half 6 tot half 8, bij speeltuinvereniging De Zandweerd, E. van Reijdtstraat 10. Het kost 5 euro per keer. Als je belangstelling hebt, kun je contact opnemen met het team KOMKOKEN (mail: l.ritzer@home.nl, tel.: 06 36250462) of vraag aan je begeleider om je hierbij te helpen.

Team KOMKOKEN:  Marianne Voorn, Harry Slinkman en Lidwien Ritzer.