Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Tesselschadestraatfeest was een succes!

Wat een daverend succes en wat een ongelooflijke lol heeft het 8-koppige comité van de Tesselschadestraat (met extra hulp) op zaterdag 27 mei de buurtbewoners bezorgd! Met dank aan de sponsoring van WijDeventer, de Gordijnenman, Acupunctuurpraktijk Jan Bosscher én de AH kon het allereerste straatfeest op een spectaculaire manier gerealiseerd worden.

In de middag klonk er gezellige muziek uit de boxen en 's avonds was er een vrolijke 4-koppige band. Groepsgewijs is er een speurtocht door de straat gedaan, met allerlei connecties die tot bloei kwamen. Bovendien leverde het nieuwe weetjes op over de straat en werd contact tussen jong, midden en ouder bewerkstelligd. Er stond een prachtige stormbaan, waar zowel kinderen als volwassenen zich op vermaakt hebben. Een zwembadje en waterballonnengevechten ter verkoeling. Pittig warm was het maar niks drukte de pret! Clown Miepie maakte ballonhoeden voor de organisatie en andere figuurtjes voor de kinderen. Van al dat spel krijg je honger dus ontbraken de BBQ's natuurlijk niet, dat zorgde 's avonds voor nóg meer gezelligheid. Veel vrolijke buren, oude en nieuwe ontmoetingen en prachtig weer! Op naar volgend jaar!