Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Onderzoek 65-plus sport Zandweerd

Eind oktober 2013 heeft Sportbedrijf Deventer een onderzoek uitgezet naar de belangstelling van sport en bewegen onder 65-plussers in de wijk Zandweerd in Deventer. Tijdens een bewonersbijeenkomst op donderdag 30 januari 2014 worden de resultaten van dit onderzoek met alle aanwezigen gedeeld.

Thumbnail

Doordat een groot aantal enquêtes is teruggestuurd is een goed beeld gecreëerd van de behoeften onder deze doelgroep. Om de uitslag van dit onderzoek bekend te maken, wordt er door WIJ Deventer en Sportbedrijf Deventer op donderdag 30 januari 2014 vanaf 10.00 uur een bewonersbijeenkomst georganiseerd bij St. Jurriën Centraal, PC Hooftlaan 97. Tijdens deze bijeenkomst worden de resultaten van de enquête teruggekoppeld en wordt er samen met de bewoners gekeken naar concrete vervolgacties en activiteiten. Tevens worden onder alle geretourneerde enquêtes twee entreekaarten van Sport- en Belevingscentrum De Scheg verloot.

 

Bewoners van de wijk Zandweerd die geïnteresseerd zijn in de resultaten van dit onderzoek zijn op donderdag 30 januari 2014 van harte welkom. De koffie staat klaar.