Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Ruim 600 bollen geplant in spoortuin

Op zaterdag 26 oktober zijn er 610 bloembollen geplant in het spoortuintje aan de Jacobus Reviusstraat. In het voorjaar zal het spoortuintje volop in bloei staan, met dank aan iedereen die op 26 oktober heeft meegeholpen! Het was erg gezellig! Er was koffie en thee en na het planten was er zelfgemaakte pompoensoep.

De werkgroep heeft ook nieuwe plannen voor het spoortuintje. Zo wordt er o.a. een putstuk geslagen voor water en komt er een natuurlijk speelelement voor de kinderen bij in het tuintje. Ook willen ze een avonturenpad gaan maken! Wil je meedenken over het spoortuintje? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

De werkgroep van het spoortuintje is nog op zoek naar vrienden van het spoortuintje. Wil jij je (met of zonder kinderen) voor één of meerdere keren per seizoen inzetten wanneer dat jou uitkomt? Geweldig! Neem dan contact op met de werkgroep van het spoortuintje via: spoortuintje@gmail.com.  Bellen kan ook! Telefoonnummer 06-19403031.