Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Geslaagd zomerfeest in de Molentuin

Op zondag 14 juli was er een mooi zomerfeest in de Molentuin. Het weer was prachtig en de bezoekers talrijk.

Het thema 'ken je buurt' is verbeeld in een quiz, gemaakt door een buurtbewoner met veel kennis over hoe het ‘was’. Verder was er een workshop valpreventie, ook gegeven door een buurtbewoner. Aanwezigen hebben met FlowMo samen muziek gemaakt en genoten van het optreden van Gerben en Daan. Nieuwe buren hebben kennisgemaakt en andere buren hebben weer bijgepraat. En dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Waterpomp

Tijdens het zomerfeest is ongeveer € 100,00 opgehaald voor het slaan van een tweede waterpomp waarop een sproeier kan worden aangesloten. Dan kan een nieuwe grasmat worden gezaaid en beter worden onderhouden.

Voor herhaling vatbaar

Veel complimenten waren er voor de mooie tuin en de gezelligheid. Dit alles is mede mogelijk gemaakt met onder andere een bijdrage van WijDeventer. Volgend jaar is het alweer 5 jaar geleden dat de Molentuin in het bezit van de buurt kwam. Dat moet natuurlijk ook gevierd worden.