Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Kom maar op!!! - Kinderen en jongeren in actie in Voorstad

Wat een prachtige avond!! Dinsdag 25 juni waren alle kinderen en jongeren uit Voorstad uitgenodigd in de businesslounge van Go Ahead Eagles. Daar kon je inspiratie opdoen en nieuwe ideeën bedenken voor de buurt.

Buurtbewoners met Golden tickets

Het was nog spannend, want met de tropische temperaturen was het maar de vraag hoeveel kinderen en jongeren zouden komen opdagen. Er waren gelukkig heel wat die-hards die de hitte trotseerden en de airco in de businesslounge kwamen opzoeken. En wat ontstonden er leuke ideeën!!

Zo was er onder andere een idee voor een waterschuimfestival, een DJ- workshop, de wens om creativiteit te  ontwikkelen met tekenen en schilderen en samen leren rappen in een rapworkshop. Met de goeie ideeën was er een Golden ticket te verdienen. Een grote GO van het wijkteam voor de jongeren om hun plannen te gaan maken en uitvoeren. Burgemeester König reikte de golden tickets uit.

Tijdens de avond konden aanwezigen ook inspiratie opdoen bij de activiteiten die er al zijn. Zo waren de Bijdehandjes vertegenwoordigd, maar ook de speeltuinen, accommodaties en Voorstad Beweegt. Spreekstalmeester Wim Sneller, een goede bekende in Voorstad, zorgde dat alle ideeën onder de aandacht kwamen.

De avond was georganiseerd door WijDeventer en Raster. Door de fantastische inzet van alle vrijwilligers en professionals was het een zeer geslaagde avond. Dankjewel aan iedereen!!