Uitnodiging ingebruikname Communicatiekasten Voorstad

De opmerkzame bewoner van Voorstad heeft ze vast al gezien! De grote gele communicatiekasten in de wijk. Het zijn er welgeteld zes. En dan staat er ook nog een in de Molentuin, alleen is die niet geel.

De communicatiekasten zijn grote prikborden voor activiteiten voor en door de wijk. Heb je een leuke activiteit die je graag wilt aankondigen? Breng dan je flyer of poster naar het buurthuis of de school in jouw buurt en vraag of ze deze willen ophangen. Wil je jouw activiteit in de hele wijk Voorstad kenbaar maken, dan breng je ze naar alle zes de locaties.

Uitnodiging

De communicatiekasten zijn een gezamenlijk cadeau van de gemeente Deventer, WijDeventer en Voorstad Beweegt aan de bewoners van de wijk. Bij cadeautjes hoort een feestje. Op woensdag 17 april om 14.30 uur wordt de communicatiekast bij De Driehoek, Rielerweg 110, feestelijk uitgepakt door wethouder Carlo Verhaar en de paashaas. Alle bewoners en belangstellenden zijn hierbij uitgenodigd. Er wordt uitleg gegeven over het gebruik van de kasten en er is muziek, dans, een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er een leuke wedstrijd verbonden aan de opening.