Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Succesvolle aftrap Schalkse Vrouwen

Schalkse Vrouwen maakte op 26 maart een vliegende start in De Lindeboom in Schalkhaar. Zo’n 115 vrouwen genoten van een avondje cabaret.

Initiatiefneemsters Astrid Donders, Elles Masman en Judith Büter waren blij verrast door de hoge opkomst: ‘Het was fijn om te zien dat zoveel vrouwen na afloop nog wat bleven drinken, nieuwe mensen leerden kennen en samen plannen maakten. Precies wat we voor ogen hebben met Schalkse Vrouwen!’

Schalkse Post

Het succes van deze eerste avond smaakt naar meer. De voorbereidingen voor een tweede avond in oktober zijn daarom al in volle gang. Die avond komt in het teken te staan van ‘kennismaken op een verrassende manier’. Ook is inmiddels de eerste Schalkse Post verstuurd, een nieuwsbrief die aan het begin van elk seizoen verschijnt.

Voor alle vrouwen in Schalkhaar

Schalkse Vrouwen is er voor alle vrouwen die wonen of werken in Schalkhaar. De initiatiefneemsters willen een mogelijkheid bieden om zonder lidmaatschap en zonder verplichtingen nieuwe mensen te ontmoeten buiten het eigen netwerk. Twee keer per jaar wordt daarom een avondje uit in eigen dorp georganiseerd, waar vrouwen elkaar op een ongedwongen wijze kunnen ontmoeten. De initiatiefneemsters hopen dat vrouwen elkaar daar vinden en samen initiatieven ontplooien die de verbinding in het dagelijks leven versterken.

Schalksevrouwen.nl

Meer informatie over Schalkse Vrouwen is te vinden op www.schalksevrouwen.nl en op facebook.com/schalksevrouwen.