Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Kerstmaaltijd seniorencafé

Bij het seniorencafé is de jaarlijkse kerstmaaltijd ondertussen al jaren een traditie. Voor de maaltijd is er altijd gezelligheid, met muziek en dit jaar een echte polonaise.

Naast de bezoekers van het seniorencafé waren er ook dit jaar bewoners uit het woonzorghuis De Venen op bezoek. Zij hebben ook genoten van de gezelligheid. De vele vrijwilligers werden ook zeer terecht even in het zonnetje gezet. Zonder hen kan het seniorencafé niet bestaan. Drijvende kracht achter het seniorencafé is Toos Breedveld die er altijd weer voor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. En natuurlijk speelt echtgenoot Bert op de achtergrond ook altijd een onmisbare rol.

Meer informatie

Het seniorencafé vindt het gezellig om zoveel mogelijk senioren wekelijks een goede maaltijd aan te bieden, tegen een kleine vergoeding. Neem gewoon eens contact op met Toos (06 38089658) of Bert (06 43255266) Breedveld.

 

Interessante websites Rivierenwijk en Bergweide

Interessante websites Rivierenwijk en Bergweide