Plannen gepresenteerd in het wijkteam Rivierenwijk

Dinsdag 11 maart had het wijkteam Rivierenwijk haar vergadering. Een aantal taakgroepen presenteerden hun plannen. De jongens van de crossbaan vertelden wat ze graag wilden: een fietscrossbaan voor kinderen in de Rivierenwijk. Zij presenteerden, ook al was het een beetje spannend, hun plannen vol enthousiasme aan het wijkteam.

Bewoners aan de Oude Bathmenseweg presenteerden hun plannen voor het beplanten van de boomvakken in hun straat. Enthousiaste bewoners die hun plannen nog verder willen uitwerken. Ze bespraken de mogelijkheden met de wijkteamleden en de wijkenbeheerder. Over en weer werd er meegedacht met de groep. Ze scherpen hun plannen aan en komen daarmee terug naar het wijkteam.
Aan het eind van de vergadering werd afscheid genomen van raadslid Mieke Viveen. Zij stopt na de verkiezingen als gemeenteraadslid en komt dus ook niet meer terug als contactraadslid in het wijkteam Rivierenwijk. De wijkteamleden spraken hun waardering uit voor de betrokkenheid van Mieke voor de Rivierenwijk en de trouwe aanwezigheid in het wijkteam.

Interessante websites Rivierenwijk en Bergweide

Interessante websites Rivierenwijk en Bergweide