Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Wijkwethouder bezoekt Huiswerkklas Rivierenwijk

Op dinsdag 23 september is wijkwethouder Jan Jaap Kolkman op bezoek geweest bij de huiswerkklas van Colors. Iedere dinsdagavond komen hier ruim 30 leerlingen naar toe voor huiswerkbegeleiding door 6 vrijwilligers en een aantal stagiaires.

De organisatie wordt ondersteund door Mustafa Yavuz, jongerenwerker van Raster. Hij onderhoudt ook de contacten met de scholen. De wethouder heeft zijn waardering uitgesproken voor de vrijwilligers waarvan enkelen al 5 jaar verbonden zijn aan de huiswerkklas.

Deze vrijwilligers doen meer dan huiswerkbegeleiding. Er wordt gepraat over school, groepsdruk en het leven tussen 2 culturen. De leerlingen kunnen bij hen terecht met allerlei vragen. Tijdens de huiswerkbegeleiding is het stil en wordt er hard gewerkt. De pauze zorgt voor gezelligheid: een spelletje of een praatje in een ongedwongen sfeer.

Deelnemen?

Wilt u meer weten over de huiswerkklas voor uw zoon of dochter? Of ben je student, woon je in Rivierenwijk en wil je weten of huiswerkbegeleider iets voor jou is? Neem dan contact op met Mustafa Yavuz: m.yavuz@rastergroep.nl of 06 43562303.

Interessante websites Rivierenwijk en Bergweide

Interessante websites Rivierenwijk en Bergweide