Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Themabijeenkomst Keizerslanden ‘Met aandacht voor elkaar’

Het was een hele drukte op zondagmiddag 24 november in de bibliotheek van Keizerslanden. Jong en oud deed mee aan de verschillende workshops.

Praten over zin geven aan je leven, waarom moet je zoveel van jezelf, wat is je volgende stap. Maar ook een wandeling door de buurt met elkaar en een ritje in de fietsriksja. Het ging vooral om elkaar ontmoeten.


De Keizerslanden wereld draait door

Aan tafel bij Carlo Verhaar, tijdens de ‘Keizerslanden wereld draait door’, was het ook deze keer weer een verrassing. De gasten aan tafel kenden elkaar niet en gingen in gesprek met elkaar over gezondheid en ontmoeting. En niet te vergeten een mooie muzikale afsluiting met een lied over liefde en vriendschap. Aan het eind van de middag, na een heerlijke kop soep van Lotti, gingen mensen, die elkaar van tevoren nog niet kenden, samen weg, zijn er telefoonnummers uitgewisseld, ideeën opgedaan voor vrijwilligerswerk, een cursus, een tip meegenomen en hebben mensen in ieder geval met elkaar kennisgemaakt.