Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Pakje Kunst in Kulturhus Diepenveen

De groep amateurkunstenaars Diepenveen kijkt met volle tevredenheid terug op hun 2-daagse expositie op 9 en 10 november in het Kulturhus Diepenveen. De opening van de expositie trok zeer veel publiek en werd door niemand minder dan Eus, journalist, schrijver en bekende Nederlander, verricht.

Automaat-succes

De Kunstautomaat bleek tijdens het weekend een ware voltreffer. Het gaat om een oude sigarettenautomaat die is omgebouwd tot een Kunstautomaat. In Diepenveen hebben maar liefst 50 lokale kunstenaars voor unieke kunstwerkjes gezorgd! Ook de Historische Vereniging Diepenveen behoort tot de deelnemers. Met een bijdrage van WijDeventer is de huur van de automaat mede mogelijk gemaakt.

Automaat Pakje Kunst nog tot en met 9 december

Wilt u ook een uniek pakje kunst van (amateur) kunstenaars uit Diepenveen? Voor uzelf, of denkt u aan een leuk sinterklaascadeautje of een attentie voor onder de kerstboom, kom dan naar Diepenveen. De kunstwerkjes zijn verpakt in een doosje, ter grootte van een pakje sigaretten. Voor slechts € 4 (2 x een 2 euromunt) kunt u een pakje kunst uit de automaat halen.

Tot en met 9 december staat de Kunstautomaat in de bibliotheekruimte van het Kulturhus in Diepenveen (Dorpsstraat 30) en kunt u de eigenaar worden van een uniek kunstwerkje.