Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Uitnodiging bewonersavond stichting Westelijke IJsseloever Deventer

Op woensdagavond 16 oktober 2019 is er om 19.30 uur een bewonersavond in het Hovenhuus aan de Leliestraat 27 in Deventer.

Stichting Westelijke IJsseloever Deventer

De Initiatiefgroep WIJD gaat met bewoners interactief in gesprek over de rol die buurtbewoners kunnen hebben als het gaat over de inrichting, het gebruik en het beheer van de Westelijke IJsseloever Deventer. De Westelijke IJsseloever, zeg maar de kant van het IJsselhotel en de Worp, is een fraai stukje Deventer met uitzicht op het mooiste rivierfront van Nederland.

Het initiatief WIJD wil de verbinding leggen tussen de verschillende belanghebbenden, initiatieven, onderhouds- en beheerstaken die er zijn. Buurtbewoners weten heel goed wat er speelt en kunnen dus ook prima hun mening en advies geven. Het gaat erom dat zij mee kunnen praten over hun directe woon- en leefomgeving.

WIJD wil graag dat alle belanghebbenden betrokken zijn bij processen die zich op en in de directe omgeving van de Westelijke IJsseloever voordoen.  Van daaruit proberen we voor iedereen een zo goed mogelijke balans te creëren in bijvoorbeeld ‘Rust en Reuring’. Het is de bedoeling om zo mogelijk ook een aantal taken van de gemeente over te nemen of taken in te vullen die nu onvoldoende worden uitgevoerd.

Contactgegevens en meer informatie over onze positie, missie en visie staan op de website www.stichtingwijd.nl.