Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Kinderen vieren lustrum muziekkoepel

Op vrijdag 14 juli vond het eerste lustrumevenement van de muziekkoepel in het Worpplantsoen plaats. Schoolkinderen, leerkrachten en ouders van basisschool l’ Ambiente en andere belangstellenden hebben genoten van dit mooie evenement.

En gelukkig bleef het droog! De muziekkoepel ‘Nering Bögel’ in het Worpplantsoen is in 2012 officieel geopend en bestaat dus vijf jaar. Dit wordt gevierd met drie extra grote evenementen voor verschillende doelgroepen. Op woensdag 30 augustus vindt het Seniorenfestival Old Dèventer plaats en op zondag 10 september een groots lustrumfestival. De evenementen zijn voor iedereen toegankelijk en gratis.

Stichting Muziekkoepel

De stichting ‘Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen’ heeft al meer dan 125 gratis optredens verzorgd. Dit alles voor een fijne samenleving waarin muziek verbindt. Door de kerngroep WijWorp werd voor de serie van drie evenementen een bijdrage uit het wijkbudget verleend.