Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Bankjes op de Worp weer terug

Ab Renssen zit al jaren op mooie avonden met een aantal mannen van de Worp op de bankjes aan de IJssel bij het IJsselhotel. Voordat de werkzaamheden van Ruimte voor de Rivier begonnen, stonden er op het pleintje bij het pontje 2 banken waar ze altijd zaten. Door een andere inrichting verdwenen deze banken en kwamen er moderne banken op de nieuwe aanlegsteiger voor terug.

“De jongens” zoals Ab  zijn vrienden steevast noemt, konden daar niet meer goed op zitten omdat de banken geen rugleuning hebben. De mannen zijn niet allemaal meer onder de 30 en hebben dit steuntje in de rug wel nodig. Daarom kwam de vraag of er 2 gewone banken weer terug konden komen. Dat kon, en door snel handelen van het Deventer Groenbedrijf stonden ze er binnen enkele dagen.

Mannen onder elkaar

De mannen hebben de hele zomer bijna dagelijks kunnen genieten van dit mooie plekje waar ze met elkaar de wijkzaken doornemen, de landelijke ontwikkelingen bespreken, de gemeente de maat nemen, maar ook elkaar niet sparen in hun kritische discussies. Kortom gewoon een gezellig gesprek van mannen onder elkaar.