Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Afkoppelen de Worp stap verder

Door het enthousiaste initiatief van de werkgroep afkoppeling regenwater hebben het afgelopen jaar al veel Worpbewoners zelf hun afkoppeling gerealiseerd. Nu is het project weer een stap verder omdat Stichting Natuur Anders bewoners op De Worp gaat helpen met het afkoppelen van regenwater van het riool.

U kunt het regenwater opvangen in een regenton en hergebruiken, maar ook direct in de bodem brengen. Zo blijft schoon water schoon, komt het ten goede aan het grondwater en kunnen planten ervan groeien. Vindt u dit een goed (buurt)initiatief, maar heeft u hulp nodig bij de uitvoering dan wil Stichting Natuur Anders graag uw partner zijn. Zij onderzoeken graag samen met u de mogelijkheden en tonen met plezier de afgekoppelde voorbeeldtuinen.

Meer info

Kijk op de website voor meer informatie of mail naar Arend Jan Arfman (a.arfman@stichtingnatuuranders.nl) of Wim van Vilsteren (remundt@kpnmail.nl).