Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Rommelmarkt Radboudhuis de Hoven op 21 mei

Al jaren wordt er rond de Radboudkerk aan de Twelloseweg een rommelmarkt gehouden. De kerk is er niet meer, maar het gebouw wordt nog steeds voor allerlei activiteiten gebruikt.

Gebruikers Radboudhuis

Zo heeft The Passion Deventer dankbaar gebruik gemaakt van het gebouw, is er op vrijdagochtend een inloop en repeteert op maandag het popkoor Jestics in het gebouw. Ook zangkoor De Hoventoon komt weer terug op de woensdagavond. Het gebouw is ook de domicilie van de klussengroep de Raddouwers en de Muziekkoepel Worpplantsoen. De Deventer Amateur Kunstenaars gebruiken het gebouw voor opslag en vergaderingen. In juni en juli wordt het Radboudhuis gebruikt voor het project ‘Happy Days’ van zangstudio Annemiek Brouwer. Last but not least is het gebouw in gebruik en beheer bij Don Bosco. Deze stichting doet projecten voor kwetsbare jongeren in Deventer en omgeving en werkt daarbij samen met andere hulporganisaties (o.a. Sallandse Dialoog en Youth for Christ).

Rommelmarktspullen

Dat alles kost geld en daarom wordt er ook dit jaar weer een gezellige rommelmarkt georganiseerd op zaterdag 21 mei van 10.00 tot 12.30 uur. Heeft u mooie en goed verkoopbare spullen? Dan kunt u die op vrijdag 20 mei de hele dag (tot 19.30 uur) inleveren bij het Radboudhuis. De koffie staat klaar! Lukt het niet om de spullen op 20 mei te brengen? Neem dan contact op met Betsy Oosterwegel 0570-615227. Kijk voor meer informatie op website.