Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Stichting SteenWorpcontact en WSV de Hoven slaan handen ineen

De stichting SteenWorpcontact organiseert al sinds 2004 in september het Wervelend Worp Festival. De stichting probeert met feestelijke activiteiten en muziek de contacten tussen bewoners van de Worp en Steenenkamer, verenigingen, bedrijven en organisaties in de wijk te verbeteren.

Om overlap tussen de activiteiten en belangen van de stichting SteenWorpcontact en WSV de Hoven te voorkomen, wordt het festival vanaf 2016 georganiseerd door een zelfstandige werkgroep van de WSV.

Steenworpfestival

Het festival gaat vanaf dat moment verder onder de naam 'Steenworpfestival'. De verwachting is dat deze samenwerking op verschillende vlakken (sponsoring/ donateurs/ inzet vrijwilligers) voor beide partijen gunstig zal zijn. Ook dit jaar zal de werkgroep zorgdragen voor een spetterend feest, met als thema 'Summersensation', dat op 10 september 2016 plaatsvindt in het Worpplantsoen.