Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Gratis inloopspreekuur sociaal team Binnenstad en De Hoven

Vanaf 15 januari 2016 houdt sociaal team Binnenstad en De Hoven een gratis inloopspreekuur voor bewoners van de Binnenstad, de Hoven, Raambuurt en Knutteldorp. Het inloopspreekuur vindt plaats elke vrijdagochtend tussen 10.00 uur en 11.30 uur in het gebouw van de buurt- en speeltuinvereniging Wijk 16 (Zutphenselaan 18, tel: 0570 624 464).

Met dit spreekuur willen we het de bewoners gemakkelijk maken om even een vraag te stellen’, geeft Harold van den Berg van sociaal team Binnenstad en De Hoven aan. ‘Wanneer ze snel een antwoord krijgen, kunnen zij ook sneller actie ondernemen. Onze wijkverpleegkundigen zijn er voor vragen over gezondheid, medicijngebruik, leefstijl, ouder worden e.d. Voor vragen op financieel gebied kunnen mensen terecht bij onze financieel adviseur. Een andere medewerker van het sociaal team helpt graag bij overige vragen en/of ideeën.’

Samenwerking

Buurtbewoners zijn van harte welkom om langs te komen. Een afspraak maken is niet nodig. Het inloopspreekuur is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Solis, Beter Thuis Wonen Carinova, WijDeventer, Wijk 16, Wijkwinkel en Sociaal team Binnenstad.