Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Speelveld Het Roessink weer aantrekkelijk voor de buurt

Vorig jaar zijn we naar aanleiding van een rondgang in de buurt Het Roessink gestart met 2 werkgroepen. Werkgroep Spelen en werkgroep Verkeer.

Werkgroep Spelen heeft zich ingezet voor het opknappen van de speeltuin. De plannen hiervoor zijn goedgekeurd door het wijkteam van Colmschate-Zuid en het opknappen is al gestart.

Doedag

Op zaterdag 23 februari hebben een aantal bewoners uit onze buurt gehoor gegeven aan de oproep om gezamenlijk de speeltuin aan te pakken. In samenwerking met Het Groenbedrijf waren jong en oud druk in de weer met het vlechten van de wilgenschermen en om de oorspronkelijke omheining weer in ere te herstellen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee en allerlei lekkers in de heerlijk warme voorjaarszon.

Spelen

De speeltuin heeft een centrale plek in onze buurt en het is goed om te zien, dat onze inspanningen al vruchten afwerpen. Een plek om buurtgenoten te ontmoeten en beter te leren kennen. En zeker niet onbelangrijk, een plek om met je vriendjes en vriendinnetjes lekker en veilig te kunnen spelen! Het is geweldig om te zien dat al steeds meer kinderen de weg naar de speeltuin vinden. En dat is waar we het voor doen!

Opening

Kom ook naar de feestelijke opening op zondag 14 april vanaf 12.30 uur. Locatie: speelveld aan de Grove Denlaan.

Werkgroep Spelen Het Roessink