Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Hondenspeelweide Colmschate-Zuid

Zaterdag 19 januari jl. was het zover. De palen gingen de grond in voor de hondenspeelweide. Een hondenspeelweide als extra onderdeel van het losloopgebied, gelegen naast de kabelbaan in Colmschate Zuid.

Het gehele losloopgebied blijft dus bestaan. Na maanden van vergaderen, plannen maken, voorbereiden, draagvlak zoeken, flyeren en uiteraard een presentatie aan het wijkteam, werd dit bewonersinitiatief steeds tastbaarder. Na het akkoord van het wijkteam voor het plan konden we verder met de realisatie. Met hulp van Het Groenbedrijf en vrijwilligers uit de wijk, waaronder enkele jongeren, verliep de aanleg soepel. Uiteraard was er koffie, koek en soep aanwezig om deze klus te klaren. In het voorjaar volgt de officiële opening, met de onthulling van de naam van de speelweide. Daarover leest en hoort u later meer. Uw hond kan vanaf dit moment al gebruik maken van deze mooie hondenspeelweide. We wensen de viervoeters veel speelplezier toe!

Schoon houden

We vragen u om het gebied samen netjes en schoon te houden en rekening te houden met elkaar. Zo kunnen we allemaal blijven genieten van dit mooie gebied: oud en jong, mens en dier, wandelend en per fiets. We hopen u er vaak te mogen ontmoeten!

Een bedankje

We bedanken de medewerkers van Het Groenbedrijf voor hun flexibiliteit om ons op hun vrije zaterdag te komen helpen! En een bedankje aan de medewerkers van de gemeente Deventer en het sociaal team van Colmschate-Zuid voor hun hulp en enthousiasme tijdens het traject.

Andrea, Debby, Chretiénne, Hans, Henny en Harriët
Werkgroep Hondenspeelweide Colmschate Zuid