Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Bewoners Kardinaalsmuts aan de slag

Bewoners van de Kardinaalsmuts hadden een mooi plan uitgewerkt om het speelveld in de straat weer aantrekkelijk en veilig te maken voor de kinderen.

Een afscheiding langs het pad moet er voor zorgen dat de honden het speelveld niet meer op kunnen rennen. Twee kleine doeltjes en een wilgenhutje maken het speelveld nog aantrekkelijker. Voor dit plan was veel draagvlak vanuit de buurt. Het wijkteam van Colmschate-Zuid vond het een mooi initiatief en heeft er wijkbudget aan toegekend.

Aan de slag

Zaterdag 12 januari jl.  Een regenachtige ochtend maar toch een grote opkomst van ouders, kinderen, oma’s en medewerkers van Het Groenbedrijf. Tijdens de koffie wordt uitleg gegeven hoe de wilgentakken gesnoeid en gevlochten moeten worden. Na de koffie wordt de groep in tweeën gedeeld. Er wordt hard gewerkt en al snel zie je dat het een mooie natuurlijke afscheiding wordt. Zaterdag 19 januari gaan de bewoners met het  wilgenhutje en de twee kleine doeltjes van hout aan de slag. De speeltuin is dan weer aantrekkelijk en veilig voor de kinderen uit de buurt.