Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Jongerenwerkers Colmschate / Vijfhoek

Jongerenwerkers Fabian Schrijver en Michiel Brus, beide van Raster, zetten zich in voor de jeugd uit Colmschate en de Vijfhoek. Jongeren hebben veel talenten, sommige al ontdekt en sommige nog niet.

De jongerenwerkers werken op veel manieren samen aan die talentontwikkeling. Zodat jongeren hun talenten verder ontwikkelen én andere jongeren hun talent kunnen ontdekken. Jongeren kunnen ook zelf ideeën aandragen. Zo zijn er dit jaar al workshops georganiseerd in koken, website bouwen en beats maken.

Michiel legt contact met jongeren door te zijn waar zij zijn, ook ’s avonds op straat. Vanuit die contacten weet hij wat er speelt onder de jeugd. Fabian en Michiel werken ook met het Jongeren Wijkteam. Deze groep jongeren is de verbinding tussen het reguliere Wijkteam en jongeren. Ook organiseren zij activiteiten voor jongeren. Vanuit deze brede werkwijze ondersteunen de jongerenwerkers jongeren. Op de hoogte zijn van het jongerenwerk in deze wijken? Volg Michiel op Instagram via ‘michiel_raster’ en Fabian op 'Raster_Dtown of op beide op Facebook onder hun eigen naam.