Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Wijkteam Colmschate-Zuid bezoekt werkgroepen

De wijkteamleden van Colmschate-Zuid hebben op donderdag 30 maart een fietstocht gemaakt langs een aantal lopende bewonersinitiatieven. Na een kop koffie bij SV Helios werd de fietstocht gestart.

Als eerste werd stil gestaan bij werkgroep De Gelderse Roos. Deze bewoners gaan nog aan de slag om van de vijver een mooie recreatieplas te maken. De fietstocht ging daarna verder naar de Fonteinkruid waar bewoners de entree van het park hebben opgeknapt met mooie nieuwe beplanting. De heer Wevers gaf daarna een toelichting over het opzetten van een AED (hartreanimatie) in de buurt Het Roessink (zie foto) en tot slot vertelde de heer Mossink hoe hij in de omgeving van de Colmschaterstraatweg een buurtpreventie heeft opgestart. Goede initiatieven die de wijk nog mooier en veiliger maken.

Heeft u ook goed idee voor uw buurt of wilt u weten welke initiatieven er allemaal zijn in de wijk? Kijk dan op deze website of volg de facebookberichten van wijkmanager Robert Saris, https://www.facebook.com/wijkmanagerrobertsaris.colmschatezuid.