Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Wijkteam Colmschate Noord/Vijfhoek fietst langs initiatieven

Op 2 juli zijn leden van het wijkteam Colmschate Noord/Vijfhoek langs 5 buurtinitiatieven van het afgelopen jaar gefietst. Bij elk van de initiatieven kregen ze een korte toelichting van bewoners die bij het initiatief betrokken zijn.

Initiatieven Vijfhoek

Allereerst bezochten ze het veld aan de Caspar Philipsstraat waar schoolkinderen eerder dit jaar een wildmengsel inzaaiden, daarna in de Vijfhoek het dit jaar afgeronde prachtige groenproject van het Landje van Niets aan de Willem Pijperstraat.

Initiatieven Colmschate Noord

In Colmschate Noord werd een bezoek gebracht aan het hondenspeelveld in het Gooikerspark waar met veel zelfwerkzaamheid dit jaar een uitbreiding heeft plaatsgevonden en waar de fruitbomen zijn gesnoeid. Bij het trapveldje tussen de Kievit en Groenling vertelde een van de jongeren hoe zij eerder dit jaar het wilgentenen hekwerk hebben gemaakt, samen met het Groenbedrijf. Tenslotte het bezoek aan het veelzijdige project Vogelwiel aan de Vogelslag en Wielewaal, waar ze nog volop bezig zijn met de vergroening en verduurzaming van de omgeving en de woningen.