Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Opa Sjef viert feest in Vijfhoek

Op zaterdag 1 juni heeft Sjef Moonen op een speciale manier zijn 85e verjaardag gevierd. Hij heeft namelijk alle kinderen uit de buurt uitgenodigd op het groene plein, springkussens geregeld wat lekkers en er op die manier voor iedereen een prachtige middag van gemaakt.

Opa Sjef  (zoals hij door de kinderen wordt genoemd) wilde geen cadeaus, maar een tekening of knutselwerkje zou hij prachtig vinden.  Die kwamen er dan ook in grote aantallen binnen.

Actieve bewoner

Sjef Moonen woont aan het Theo Boschplein in de Vijfhoek en zorgt al vele jaren voor de verbinding tussen bewoners in de buurt. Hij organiseert jaarlijks opruimacties op het plein en één keer per jaar een kinderspeelmiddag. Ook aan de inrichting van het plein met speelelementen heeft hij meegewerkt. Kortom een geweldige actieve bewoner die op deze zeer originele manier de buurt, zichzelf en zijn vrouw, een prachtige middag heeft bezorgd.